قوطی پودر قهوه‌ ایلی مدل Moka Medium Roast مقدار 250 گرم

مشخصات اصلی


قیمت: 90000 تومان

معرفی اجمالی محصول


نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ

نقد و بررسی


چای و قهوه از ارکان اصلی میز صبحانه و عصرانه هستند. کافئینی که در قهوه وجود دارد، ماده‌ی محرکی است که احساس هوشیاری و تمرکز را زیاد می‌کند و حالت خواب‌آلودگی از مغز خارج می‌شود. نوشیدنی قهوه پر از داستان و رمز و راز است. این نوشیدنی خوش‌طعم و عطر چیزی است که بسیاری از مردم دنیا روز خود را با آن شروع می‌کنند یا به کمک آن خستگی یک روز سخت را از بدن خود می‌زدایند. قهوه برای اینکه به فنجان ما برسد، سفر دورودرازی طی می‌کند و هر مرحله از این سفر حساسیت خاص خود را دارد. شاید بهتر باشد بدانید مسیری که دانه‌ی قهوه در این مسیر طی می‌کند، روی انتخاب نهایی شما و طعمی که از قهوه انتظار دارید، تاثیر مستقیم می‌گذارد.

«ایلی» یکی از برندهایی است که قهوه را بعد از طی‌کردن این سفر در بسته‌بندی مخصوص خود در اختیار شما قرار داده است. باید گفت علاوه‌بر نوع قهوه و کیفیت آن، موضوع بسته‌بندی چیزی است که موفقیت شرکت‌های بزرگ و مشهور تولید قهوه، به آن وابسته است.

قهوه ایلی، از ایتالیا تا سرتاسر جهان

«ایلی» (illy) برند ایتالیایی مشهور در بیش از 140 کشور جهان نمایندگی دارد و محصولات خود را توزیع می‌‎کند. برند ایلی از محبوب‌ترین برندهای تولید قهوه است که در بسیاری از کافی‌شاپ‌ها دیده می‌شود. تولد این برند به زمانی برمی‌گردد که فرانچسکو ایلی (Francesco Illy) بعد از جنگ جهانی اول در زمینه‌ی قهوه و کاکائو شروع به کار کرد و در سال 1935به اختراع اسپرسوساز برقی دست زد و به این ترتیب تحول چشمگیری در صنعت قهوه رخ داد. چیزی که در موفق‌بودن ایلی در تولید قهوه بسیار تاثیرگذار بود، روش بسته‌بندی قهوه بود که تازگی آن حفظ می‌شد.

اما ابتکار دیگری که ایلی در سال 1974 میلادی انجام داد، سرویس تحویل قهوه‌ی اسپرسو به هر جا بود که از آن بسیار استقبال شد. این سرویس که ESE نام داشت، باعث شد مصرف‌کنندگان قهوه بتوانند به‌راحتی به قهوه‌ی دلخواه خود دسترسی داشته باشند. ایلی بیشتر در زمینه‌ی تولید قهوه‌ی عربیکا فعالیت دارد و قهوه‌های خود را از کشورهایی مانند اتیوپی، گواتمالا، کلمبیا، اندونزی، کاستاریکا و برزیل برداشت می‌کند. ایلی به آزمایشگاه‌های متنوعی برای تست و بررسی قهوه از نظر رایحه و کیفیت مجهز است.

سفری از کشتزارها تا قوطی‌های ایلی

قهوه در ابتدا اصلا شبیه چیزی که اکنون می‌بینید، نبوده است. قهوه‌ای که تازه برداشت شده، در ابتدا سبزرنگ است که بعد از برداشت، به اصطلاح رست (Roast) یا بوداده می‌شود. این «رست‌شدن» درجه‌های مختلفی دارد و قهوه بسته به شدت رست‌شدن در یکی از این گروه‌های لایت (Light) ، مدیوم (Medium)، مدیوم-دارک (Medium-Dark) و دارک (Dark) قرار می‌گیرد. برای رسیدن به شکل دارک، قهوه تا دمای 245 درجه‌ی‌ سانتی‌گراد حرارت می‌بیند. هرچه دانه‌ی قهوه بیشتر رست شده باشد، رنگ آن تیره‌تر و طعم آن تلخ‌تر است؛ همچنین روغن قهوه بیشتر پدیدار می‌شود که براق‌بودن سطح آن به همین دلیل است. در عوض قهوه‌ی مدیوم و لایت ترشی یا اسیدیته‌ی بیشتری نسبت به دارک دارند و در آن‌ها خبری از روغن قهوه نیست.

دانه‌های قهوه در دو دسته قرار می‌گیرند: قهوه‌ی عربیکا (Arabica Coffee) و قهوه‌ی روبوستا (Robusta Coffee). قهوه‌‌ی عربیکا گونه‌ای از قهوه است که ابتدا در اتیوپی می‌رویید؛ اما امروزه در بسیاری از کشورهای تولیدکننده‌ی اصلی قهوه در امریکای لاتین یا افریقا کشت می‌شود. این قهوه روی درختچه‌اش شبیه‌ به میوه‌ی گیلاس است و به آن گیلاس قهوه می‌گویند. بیشتر مصرف مردم دنیا از قهوه‌ی عربیکاست و عطر و بوی مخصوص به خود را دارد که ملایم و دلپذیر است. قهوه‌‌ی عربیکا در مقایسه با قهوه‌ی روبوستا قیمت بیشتری دارد.




برچسب ها: خواص قهوه برای موی سر , خواص قهوه تلخ برای لاغری , خواص قهوه برای پوست صورت , خواص قهوه علی کافه , خواص قهوه سبز , خواص قهوه اسپرسو ,

مشخصات فنی


فیلم محصول



پرسش و پاسخ


ارسال پرسش جدید

نام :
ایمیل :
متن :
کد امنیتی : ریست تصویر